FAQs / Veelgestelde vragen

Ja, als gebruiker van een box van Opslagruimtehuren.nl kunt u 24 uur per dag/7 dagen per week in uw box.

De opslagruimtes zijn goed beveiligd met cameratoezicht. Verder is er op het terrein cameratoezicht welke 24/7 beelden opneemt. De beelden blijven een aantal weken bewaard en worden op aanvraag aan de politie overhandigd.

ja er is licht bij de boxen. Deze gaan vanzelf aan en uit d.m.v. beweegdetectie.

Ja, als u wilt huren bij Opslagruimtehuren.nl dient u een waarborgsom te betalen van 50 euro. Bij het opzeggen van de huur, krijgt u deze terug.

Het vloeroppervlakte is belangrijker dan de hoogte. U kunt zonder trap op ladder maximaal stapelen. Hoger is meestal loze ruimte.

U dient de huur minimaal 14 dagen voor het einde van de maand  op te zeggen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@opslagruimtehuren.nl. Wanneer u dit niet doet wordt de huur automatisch verlengd.

Uw goederen zijn niet verzekerd via Opslagruimtehuren.nl. Wij raden u aan om melding te maken bij uw inboedelverzekering van het huren van de opslagruimte, zodat uw spullen zijn verzekerd. Dit is meestal al bij de polis inbegrepen.

Door middel van een unieke en persoonlijke toegangscode kunt u bij de opslagruimte naar binnen. Na het boeken van een opslagbox krijgt u de toegangscode overhandigd bij  het ondertekenen van de overeenkomst.

Via een code activeer je een slot en kan je bij groen stoplicht naar binnen

Heeft u nog vragen? Stel ze ons:

Oplagboxen in een mooie ruimte, beveiligd en stofvrij
Scroll naar boven